Schilderen op hout draait veelal om de sfeer. Doordat de ondergrond mee doet in het geheel van de compositie ontstaat een warm beeld. Het is net als bij een aquarel de kunst van het weglaten. Ik hou van mooie afbeeldingen van voorwerpen, mensen en architectuur. In opdracht maak ik bedrijfsschilderijen of portretten. Ook naar aanleiding van een thema of interesse kan ik een houten schilderij maken. Veel mensen vragen: “Kun je ook een bestaande foto voor ons naschilderen?” Ja dat kan, maar niet elke foto is voor mij geschikt. Ik maak graag zelf de compositie en zorg voor een mooi geheel waarbij ik de wensen van de opdrachtgever voor 100% betrek!

Op doek is het vooral veel verf gebruiken en lagen opbouwen waardoor er diepte ontstaat in het spel van de kleuren. Er ontstaat iets wat niet van te voren te plannen is. Ik hou van abstracte uitbeeldingen maar altijd moet er iets van herkenning zijn. Realisme in combinatie met creatieve en emotionele uitspattingen.

We gaan dan samen kijken wat er mogelijk is in het betreffende pand en wat de wensen zijn. Het mooie is dat er dan iets moois ontstaat wat uniek is en speciaal voor jouw bedrijf. Niet alleen je logo, maar de hele visie van je onderneming neem ik mee in het geheel van het kunstwerk!

Winkelwagen

0

Deze website gebruikt cookies ter verbetering van uw gebruiksvriendelijkheid. Wanneer u de website blijft gebruiken gaat u hiermee akkoord. | This website is using cookies to improve the user-friendliness. You agree by using the website further.

Kopiëren niet toegestaan!