Bedrijfsreportage

Als ondernemer weet je als geen ander hoe belangrijk het is om je bedrijf goed op de kaart te zetten. Maar je bent als ondernemer ook juist bezig met doen waar je goed in bent. Voor uitingen in social media is het belangrijk om goede content te gebruiken. Wanneer je foto’s laat maken door een professional zul je zien dat de foto’s hun werk doen. Sprekende plaatjes die jouw verhaal vertellen.

Je kunt mij boeken om een bedrijfsreportage te maken. Wanneer ik een reportage maak is dat niet maar simpelweg wat foto’s schieten. Omdat een reportage veel meer is dan een serie foto’s zal ik me ook verdiepen in je onderneming. Wat is het dat jullie doen, maar bijvoorbeeld ook: Wat bindt jullie als team? Wat ik terug hoor in gesprekken neem ik mee in het uitbeelden van je verhaal. Ben je nu benieuwd geworden?

Pakketten

Zakelijke MinishootZakelijk PortraitBedrijfsreportageInterieurfoto’sProductfoto’s
1 foto naar keuze digitaal4 foto’s naar keuze afgedukt en digitaal25 foto’s naar keuze afgedukt en digitaal
keus uit 3 – 5 foto’skeus uit 25 – 30 foto’skeus uit 50 – 100 foto’s
overige foto’s te bestellen via eigen inlogpagina overige foto’s te bestellen via eigen inlogpagina overige foto’s te bestellen via eigen inlogpagina
15 -30 minuten op locatie1 uur op locatie1,5 uur op locatie
1 of 2 personen op de foto1 of 2 personen op de foto
meer personen tegen meerprijs á € 10meer personen tegen meerprijs á € 10
fotoshoot op jouw locatiefotoshoot op jouw locatiefotoshoot op jouw locatie
reiskosten afhankelijk van locatie.reiskosten afhankelijk van locatie.reiskosten afhankelijk van locatie.
€ 25€ 59€ 119op aanvraagop aanvraag

Winkelwagen

0

Deze website gebruikt cookies ter verbetering van uw gebruiksvriendelijkheid. Wanneer u de website blijft gebruiken gaat u hiermee akkoord. | This website is using cookies to improve the user-friendliness. You agree by using the website further.

Kopiëren niet toegestaan!