trouwfoto's
gezinsfoto's
gezinsfoto's
bedrijfsfoto's
bedrijfsfoto's
sportfoto's
sportfoto's
landschapsfoto's
natuurfoto's
trouwfoto's
fotoart bronsema
gezinsshoot
bedrijfsfoto's
sportfoto's
sportfoto's
landschapsfoto's
natuurfoto's

Wat leuk dat je op mijn website terecht gekomen bent! Zoek je een fotograaf? Bekijk hieronder wat ik zoal doe. Zie je niet wat je zoekt of heb je een andere vraag? Laat het me gerust weten.

Trouwfoto's

Zakelijk Portrait

Bedrijfsreportages

Fotoshoots

Familie-/ gezinsshoots

Sportfoto's

Productfoto's

Interieurfoto's

Landschapsfoto's

Natuurfoto's

Zien is mijn kracht, laten zien mijn uitdaging.

Mijn eerste camera was een Ricoh. Een analoge spiegelreflexcamera. Eéntje waar rolletjes in moesten en waar je met je duim moest doordraaien. Een oud tweedehandsje, van het geld van mijn vakantiebaantje. Door doen leerde ik. Diafragma, sluitertijden, noem maar op. Maar wat was experimenteren toen nog anders! Mijn rolletje bracht ik naar de drogist. Je zag het resultaat niet meteen, maar dat duurde een paar dagen. Altijd ging de camera mee op pad.

Fotograferen deed ik steeds vaker voor mijn werk, maar vooral om mijn eigen werk vast te leggen. Een aantal jaren had ik een meubelmakerij, maar mijn werk veranderde gaande weg richting het creatieve. Ontwerpen, schilderen en fotografie namen de plaats in van het werken met hout en juist deze werkzaamheden en mijn persoonlijkheid vormden mij tot de fotograaf die ik nu ben. De affiniteit met architectuur en (interieur-)bouw bezorgen mij net dat stukje extra bij het maken van interieurfoto’s en bedrijfsfoto’s.

De manier van kijken die ik ontwikkeld heb bij het maken van kunst, maar ook de omgang met mensen, met alle karaktertrekken en emoties die daarbij horen inspireren mij om elke keer weer aansprekende foto’s te maken. Vooral spontane situatie triggeren mij.  Ik wil puur. Mijn manier van kijken brengt composities voor mijn lens.

Dirk Veldman

Winkelwagen

0

Deze website gebruikt cookies ter verbetering van uw gebruiksvriendelijkheid. Wanneer u de website blijft gebruiken gaat u hiermee akkoord. | This website is using cookies to improve the user-friendliness. You agree by using the website further.

Kopiëren niet toegestaan!